Villkor

För att hålla priserna nere har vi inte alla varor på lager. Det innebär att leveranstiden ligger mellan en och två veckor. Jag hoppas att ni har överseende med det. Vi erbjuder våra kunder gratismönster som en service när man inte har möjlighet att skriva ut själv. Erbjudandet är begränsat till 5 st/köp.

Alla priser är inkl moms men exkl frakt . Frakten är 49 kr oavsett vikt. För order över 750 kr skickas det fraktfritt. Vill du ha betala mot postförskott tillkommer postens avgift på 85 kr. Vi tar inte ut några extra expeditionsavgifter, utan du betalar summan som du ser i "kassan".

Hör vi inte av dig eller har pengar inte gått in på vårt konto inom fjorton dagar efter att vi skickat orderbekräftelsen reserverar vi inte varorna längre.

För eventuellt returnerade varor betalar kunden returporto. Returnera inte något utan att kontakta oss först.

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast fjorton(14) dagar från det att varan mottagits. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: konsumentverket.se

Övriga världen

Hör av dig så kan vi tillsammans bestämma hur du ska betala och hur vi ska skicka varorna.